Jubileumsåret avslutades med utställning 15 december

Jubileumsåret 2016 har innehållit ett tiotal seminarier och utställningar utspridda över året och en stor jubileumsdag den 23 november. Idag avslutade vi med en återblick. I DAC:s lokal doftade det kaffe och pepparkakor när jubileumsutställningen slog upp sina dörrar kl 10 idag. Här kunde besökarna få sig till livs ett axplock från jubileumsårets olika inslag – ett urval av Ninas och Ingvars foton från jubileumsåret satt uppsatta i lokalen, Lars DSV-film visades på en vägg tillsammans med digitala medier-studenters film om DSV liksom spelet DSV Time Jump skapat av digitala medier-studenter. Ingvars uppmärksammade digitala 50-årstårta fanns också på plats att avnjutas en sista gång. Bilder från utställningen finns också i Galleriet!

Vi tackar alla som firat med oss under det här året!

God Jul & Gott Nytt År!